Wszystkie składniki na ciasto zagnieć razem do uzyskania zwartej konsystencji.
Piecz około 20 minut w 200 stopniach w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pozostaw do ostudzenia.
Żelatynę rozpuścić 1/2 szklanki wrzątku i pozostawić do ostygnięcia.
Pozostałe składniki zblendować na gładką masę.
Dodać ostygniętą żelatynę i blendować jeszcze przez chwilę.
Przygotowujemy galaretkę wg przepisu na opakowaniu (warto dodać po 100 ml mniej wody, niż w przepisie na opakowaniu)
Tortownicę wykładamy folą spożywczą.
Układamy spód.
Na zimny spód wylewamy trochę masy serowej i układamy brzoskwinie, zalewamy resztą masy.
Wstawiamy do lodówki, a najlepiej do zamrażalnika, aby masa szybciej stężała.
Kiedy przygotowana wcześniej galaretka ostygnie, a masa serowa stężeje, wylewamy tężejącą galaretkę na wierzch.
Wkładamy do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.
Wartości odżywcze dla całego ciasta (12 kawałków): 1862 kcal
B: 157 g T: 30 g W: 302 g
Wartości odżywcze na 1 kawałek: 155 kcal
B: 13 g T: 2,5 g W: 25